Marian Toncea

SUNET DJ NUNTA BUCURESTI

Avem experienta necesara pentru a coordona evenimentul dvs.. Vom continua sa oferim serviciile noastre pentru o gama mai larga de evenimente. Nivelul de sunet se face in functie de salonul dvs., ca atare, daca este necesar suplimentarea nivelului de sunet acesta se poate efectua fara nici o problema (nu exista limita).

Misiunea DJ Nunta Bucuresti isi propune sa fie furnizorul de divertisment prin oferirea de servicii de o inalta calitate si o abordare personalizata, pentru evenimente speciale, la un cost mai mic.

Noi lucram cu echipament de inalta calitate pentru a va oferi o experienta placuta cu muzica pe care o iubim. Compania noastra serveste in mod activ in Bucuresti si suburbiile inconjuratoare.

Iluminatul ambiental poate transforma un salon in ceva de vis si da o nunta eleganta. Se pot instala lumini ambientale pentru localul ales de tine si pot fi programate cu o culoare preselectata, si va aduce o atmosfera placuta la evenimentul dvs. prin crearea unei atmosfere in care oaspetii tai vor pastra in suflet pentru totdeauna.

Parerea Clientilor

STIAI CA...

Alexandru Olaru
Este un Dj super profesionist si un om super de treaba. Nunta noastra a iesit exact asa cum ne-am dorit si din punct de vedere al muzicii cat si al luminilor de scena. Toata lumea a fost foarte multumita si s-a dansat pana dimineata. Il recomand cu incredere si cu siguranta il voi mai lua si la alte evenimente!!!
Elena Ana Maria Ursu
Esti un Dj extraordinar , stii cum sa faci senzatie si sa faci lumea sa se distreze la evenimentele pe care le-ai avut si o sa le ai in continuare. Te recomand cu drag !!!
Samuel Iova
Profesional serios si de toata increderea; Surprins placut de inalta calitate a serviciilor oferite la un pret decent.
Laura Popescu

De curand am avut o petrecere de botez si vreu sa spun ca ma declar foarte multumita! Super distractie, super atmosfera! Multe surprize placute de care nu am avut cunostinta! Bravo! Cu siguranta vom mai colabora pe viitor!

Abonare la newspetterul nostru!

Cele mai noi stiri!