Echipamentele folosite sunt de o de inalta calitate profesionala si sunt bine intretinute in mod regulat. Toate echipamentele folosite au fost special alese pentru a oferi cel mai bun echilibru intre functionalitate, fiabilitate si mobilitate.
Toata echipa detine un certificat eliberat de UPFR (certificat pentru desfasurarea evenimentelor) si este atestat anual pentru a se asigura ca se respecta standardele cerute.
Firma noastra cu sediul in Bucuresti are in dotare numai echipamente profesionale de inalta putere si fidelitate: Dynacord, Electro-voice, Pioneer, Yamaha, Shure, Sennheiser, etc.
Boxele cu un power rating noise cuprins intre 1000 si 20000 de wati RMS acopera orice tip de eveniment (botezuri, nunti,petreceri private, evenimente si concerte live).
Pentru salile cu dimensiuni foarte mari sau in cazul in care evenimentul se desfasoara in mai multe incaperi, instalatia de sunet se poate extinde (nu avem limita de sunet, asa incat putem sonoriza si un mare concert, precizam ca avem in dotare si scena demontabila).

Avantajul ofertei noastre este ca la echipamentele dj-ului se pot conecta si instrumente pentru a sustine recitaluri live!
Dj-ii nostri cu multa experienta au mix-uri propii foarte antrenante realizate in cubase, fruity loops si platane(console pioneer,mixere Pioneer), simt publicul si stiu sa-l mentina pe ringul de dans.
Oferim cea mai buna sonorizare nunta si cel mai bun dj nunta la preturi foarte avantajoase!

Garantam calitate, rafinament si profesionalism !!!

Muzica este sufletul petrecerii !!!!

Abonare la newspetterul nostru!

Cele mai noi stiri!