Oferta Pret

  • Acest pachet este destinat evenimentelor desfășurate in săli de capacitate mica unde numărul maxim de persoane nu depășește 50. Acest pachet conține : - Sistem de sunet de 1200 de wați Dynacord. - Stand DJ profesional. - 2 playere Denon SC 5000 Prime sau Denon MCX8000. - Mixer Pioneer DJM 800 sau Allen&Heath Xone 92. - Microfon profesional Wireless SENNHEISER EW-300. - Dj profesionist cu 20 ani de experiența. - DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au un portofoliu materializat in ani de experiența in domeniul petrecerilor private iar acest lucru face ca evenimentul sa devina special si sa rămână de neuitat atât pentru dvs cat si pentru invitați. - Mixajul se face pe consola profesionista de DJ si NU pe calculator, melodiile intrând din una in alta pe beat făcând astfel ca tranziția dintre piese sa se facă cursiv si NU sincopat. - Catalog ce cuprinde un număr de peste 10.000 de melodii de diverse stiluri muzicale începând cu anii 20 pana in prezent. - DJ-ul va face playlistul in funcție de preferințele dvs. si împreuna puteți alege anumite melodii pe care le poate insera in program. - DeeJay-ul de la Dj Nunta Bucuresti au plătite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM, ADPFR si UPFR.. - Dj va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.
  • Acest pachet este destinat evenimentelor desfășurate in săli de capacitate mare unde numărul persoanelor depășește 100, precum si in evenimentele ce necesita sonorizări live (band). Acest pachet conține : - Sistem de sunet de 7000 de wați, 4 incinte acustice de mare putere RCF ART 725-A – Active speaker system 15" 2", 750W, 2 Boxe RCF 4PRO 6001 AS – Three-way Active speaker system 2x12" 8" 2", 950W, 4 Bass RCF 4PRO8001-AS – 2 x 18" Bass reflex Active Sub, 1000 W. - Stand DJ profesional. - 2 playere Denon SC 5000 Prime sau Denon MCX8000. - Mixer Pioneer DJM 800 sau Allen&Heath Xone 92. - 4 Microfoane profesionale Wireless SENNHEISER EW-500. - 2 lumini inteligente Led Bar LightMaxx. - 2 Moving Head Sharpy amplasate pe un set de schela format din scripeți si traverse. - 6 spoturi de lumini STAIRVILLE – LED PAR 64 - 1W x 36. - 1 mașină de fum (fum scena). - Laser. - Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER I. - DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au un portofoliu materializat in ani de experiența in domeniul petrecerilor private iar acest lucru face ca evenimentul sa devina special si sa rămână de neuitat atât pentru dvs cat si pentru invitați. - Mixajul se face pe consola profesionista de DJ si NU pe calculator, melodiile intrând din una in alta pe beat făcând astfel ca tranziția dintre piese sa se facă cursiv si NU sincopat. - Catalog ce cuprinde un număr de peste 10.000 de melodii de diverse stiluri muzicale începând cu anii 20 pana in prezent. - DJ-ul va face playlistul in funcție de preferințele dvs. si împreuna puteți alege anumite melodii pe care le poate insera in program. - DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au plătite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM, ADPFR si UPFR.. - Dj va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.
  • Acest pachet este destinat evenimentelor desfășurate in săli de capacitate medie unde numărul maxim de persoane nu depășește100. Acest pachet conține : - Sistem de sunet de 3200 de wați. 2 Boxe Dynacord Madras M15 Active speaker system 15" 4", 600W, BassRCF ART 905 AS 18" Bass reflex Active Sub, 1000Wați. - Stand DJ profesional. - 2 playere Denon SC 5000 Prime sau Denon MCX8000. - Mixer Pioneer DJM 800 sau Allen&Heath Xone 92. - 2 Microfoane profesionale Wireless SENNHEISER EW-500. - Dj profesionist cu 20 ani de experiența. - DeeJay de la Dj Nunta Bucuresti au un portofoliu materializat in ani de experiența in domeniul petrecerilor private iar acest lucru face ca evenimentul sa devina special si sa rămână de neuitat atât pentru dvs cat si pentru invitați. - Mixajul se face pe consola profesionista de DJ si NU pe calculator, melodiile intrând din una in alta pe beat făcând astfel ca tranziția dintre piese sa se facă cursiv si NU sincopat. - Catalog ce cuprinde un număr de peste 10.000 de melodii de diverse stiluri muzicale începând cu anii 20 pana in prezent. - DJ-ul va face playlistul in funcție de preferințele dvs. si împreuna puteți alege anumite melodii pe care le poate insera in program. - DeeJay-ul de la Dj Nunta Bucuresti au plătite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM, ADPFR si UPFR.. - Dj va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.
  • Acest pachet este destinat evenimentelor medii unde se dorește crearea unei atmosfere plăcute pe ringul de dans. Acest pachet de lumini conține : - 6 spoturi de lumini STAIRVILLE – LED PAR 64 - 1W x 36. - 2 suporțide lumini in forma de T - 2 lumini inteligente Led Bar LightMaxx. - 1 x Laser. - 1 x Stroboscop. - Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER I. - 1 mașina de fum (fum scena).
  • Acest pachet este destinat evenimentelor mari unde se dorește crearea unei atmosfere plăcute pe ringul de dans. Acest pachet de lumini conține : - 4 spoturi de lumini STAIRVILLE – LED PAR 64 - 3W x 36. - 2 spoturi de lumini STAIRVILLE – LED PAR 64 - 1W x 36. - 2 lumini inteligente Led Bar LightMaxx. - 2 x Inteligent Lights – Moving Head SPOT HMI 575 W (capete rotative). - 2 x Lumini de tip flori de luna. - 1 x Laser. - 1 x Stroboscop. - 1 set de schela format din scripeți si traverse. - Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER I. - 1 mașina de fum (fum scena).